SCHEMA vecka 19-24

Onsdagar vecka 19-24, kl. 18.30-19.30 är det yogaträning för dig som vill bli rörligare, starkare och skönare i Ås.
Vi samlas kl. 18.15 den 8/5 i yogastudion på Ösavägen 136 i Ås.

Vi yogar inne i studion i Ås, eller utomhus på en brygga vid fint väder.
* Onsdag 15/5 ser det ut att bli fint väder, vi yogar utomhus i Ås båthamn på en brygga eller en mindre  hos mig, beroende på hur många vi blir *

Pris 800kr för 5 pass. Drop in pass 160kr. Prova på pass första veckan (v.19) är gratis för alla! Därefter kostar en prova på gång 100kr.

Yogamattor m.m. finns, men ta med egen om du vill. Ha på dig sköna kläder att röra dig i och ta gärna med en vattenflaska.

Det blir 6 pass med lite olika variationer, så häng med på alla pass, för mot slutet blir det bara bättre och bättre, roligare och ännu skönare :-) Yogan är fysisk men ändå skönt avstressande. Passen är för alla, rörelserna är inte svåra även om du är ny på yoga. Jag kallar passen basic, fasciayoga, yin & vagus restorative - det blir en skön mix av allt under våra veckor tillsammans.

Maila marie@sjosno.se om du vill vara med. Ring mig på 070-595 59 65 om du har frågor.

Välkommen!

 

PASS att VÄLJA PÅ FÖR bokade GRUPPER & FÖRETAG


HIIT YOGA SHRED

Hiit + Yoga = sant 30-45 min. pass

Avslappning, rörlighet, styrka och flås. Inne i yogastudion.HAPPYOGA FLOW 1 & 2

Yoga workout för hela kroppen 60 min. pass

Morgonpass inne i studion eller ute om vädret är fint.LUNCHPASS HAPPYOGA FLOW 1

Yoga innan lunchen, 45 min pass

Yoga på jobbet innan lunch. I studion eller lunchställe i Östersund.YOGA FÖR SKIDÅKARE / LÖPARE  / CYKLISTER  / BASIC / FASCIA / YIN & VAGUS RESTORATIVE 

För stela idrottare 60-75 min. Basic nybörjar pass, fasciayoga, yin & vagus restorative 60 min. 

Boka ett pass en timme eller återkommande i 3 - 6 veckor. Yoga på arbetsplatsen, inne i studion i Ås eller ute om vädret är fint. 
HALVDAGSRETREAT

SKÖNA MOVES
En halv dag med ett par olika sköna träningsformer som Yoga Motion erbjuder. Lugnare pass varvas med mer fysisk träning. God hälsosam lunch och skön vedeldad sauna med kallbad avslutar dagen. Mer info kommer.

OUTDOOR SPA RETREAT
Outdoor mini SPA. Vedeldade bastubåten Sjöna Sauna, kallbad i Storsjön och badtunnan Waatea. Sauna yoga med aroma aufguss, sauna wild herb therapy. Ingefärste, kok-kaffe, brända mandlar, popcorn. Mer info kommer.YOGA ONLINE

Tränar du hellre där du är, än i en fysisk grupp? Om du/ni vill så går det att följa passen i schemat online  på Facebook.
Kontakta mig om du är intresserad av yoga online marie@sjosno.se
Länk till  yogagrupper online på Sjö & Snö´s facebooksida: www.facebook.com/sjosno.se/groups